Do Better Consulting

Do Better - Natural and Eco Consulting

Jag hjälper företag att skapa ett produktutbud på ekohyllan beståendes av hud- och kroppsvårdsprodukter som till innehållet är så genuina och äkta som möjligt.

Jag vill tydliggöra och synliggöra ursprunget till kemikalierna i produkter som marknadsförs som naturliga och som kanske också är ekocertifierade. Det handlar om att ställa frågor till förmån för större transparens och insyn i produktionsledet. Alltså spårbarhet – från frö – till planta – till färdig kemikalie – till produkt på ekohyllan.

I min värld som medveten konsument känns det viktigt att veta vad jag betalar för och för medvetna företag torde detta vara en hjärtefråga.

Varför välja Do Better - Natural & Eco Consulting?

Som medveten företagare…
... vill du att konsumenter som har höga krav på innehåll ska kunna köpa produkter vars innehållsförteckning stämmer bättre överens med begreppen ekologisk och naturlig.

Som medveten företagare…
... vill du bidra till ett produktinnehåll av minimalt processade ingredienser - ett mer äkta innehåll. Du väljer därför att gynna tillverkare som skapar produkter med ett mer genuint och äkta innehåll - produkter med ett schysst ursprung.

Som medveten företagare…
... vill du se en större transparens i produktionsledet för produkter som marknadsförs som ekologiska och naturliga. Du väljer därför företag som producerar råvaror på ett naturligt och äkta vis samt kosmetiskt råmaterial som kan härledas till en transparent produktionsprocess.

Do Better Consulting

Kommentarer inaktiverade.